BANNER1-1
BANNER3-2
BANNER2-1

babagankita

Didirikan ing 2014, Mesin Suzhou ATPACK saiki nawakake mesin canggih, solusi cerdas, lan layanan terkenal babagan ngisi, pembatasan, karton, pemuatan otomatis lan pengepakan lsp. Ing industri perawatan / kosmetik personel nyedhiyakake produk standar, produk khusus lan solusi baris.

maca liyane

panasproduk

wartainformasi

  • Interview By Qing Yan

    Wawancara Dening Qing Yan

    Jun-04-2021

    CBE China Beauty Expo kaping 26 digelar kanthi sukses bakal dianakake tanggal 12 nganti 14 Mei 2021. Sajrone Expo, CEO kita Pak Vic Chen diwawancarai dening Media QINGYAN sing aktif fokus ing media internet ing industri kosmetik. Pak Chen Diklaim minangka ing ngisor iki: - ATPACK fokus ing pasar mburi dhuwur lan tengah ...

  • ATPACK Participate In 26th CBE In May, 2021

    ATPACK Melu CBE kaping 26 Mei, 2021

    Mei-08-2021

    CBE China Beauty Expo kaping 26 bakal dianakake ing Pusat Pameran Internasional Pudong ing Shanghai wiwit tanggal 12 nganti 14 Mei 2021. Iki uga minangka pilihan paling apik kanggo masarakat ing industri iki kanggo njelajah pasar Tiongkok lan uga industri kosmetik internasional. CBE ngemot tema-pokok utama ...

  • ATPACK Provide Automatic Solution To S’YOUNG

    ATPACK Nyedhiyakake Solusi Otomatis Kanggo S'YOUNG

    Mei-08-2021

    Produk sing duwe ilmu pengetahuan lan teknologi dadi luwih apik utamane sawise COVID-19 kanggo umume perusahaan manufaktur kecantikan lan kosmetik amarga masarakat ngerti kasunyatan manawa tenaga kerja bakal dadi masalah kekurangan. Saka taun kepungkur, Suzhou ATPACK Machines wis nyewa luwih akeh R&D engin ...

maca liyane